Sector 2

Firma curatenie sector 2 Bucuresti

Firma noastra de curatenie vine in sprijinul dumneavoastra in Bucuresti, in sector 2 zona, cartierul Pantelimon, Colentina, Iancului, Obor, Mosilor, Vatra Luminoasa, Stefan cel Mare, Mihai Bravu, Basarabia, Socului, Doamna Ghica, Lacul Tei, Teiul Doamnei, Andronache, centrul vechi si in alte locatii cu o gama larga de servicii adresate atat firmelor cat si persoanelor fizice:
        
– curatenie in apartamente, vile, case, garaje, subsoluri, curti, gradini etc.
– curatenie dupa constructor, dupa amenajarea locuintei
– curatenie la mutarea intr-o locuinta noua
– curatenie dupa petrecere
– curatenie sedii de firme
– curatenie sedii de banca
– curatenie cabinete medicale, clinici policlinici, scoli, gradinite, hoteluri, spatii comerciale si alte locatii.

Firma noastra dispune de o echipa tanara, dornica de afirmare si de a satisface cerintele si pretentiile fiecarui client. Personalul firmei noastre este bine pregatit si instruit pentru a intervenii cu promptitudine si seriozitate atunci cand suntem solicitati. In meseria noastra trebuie sa dam dovada de profesionalism, seriozitate, flexibilitate, siguranta si nu in ultimul rand de incredere. Pentru o curatenie si o igiena ireprosabile echipa noastra foloseste produse de calitate si aparate performante.

Rezultatele si calitatea serviciilor noastre ne reprezinta, ele fiind cartea noastra de vizita.

Puteti alege dumneavoastra cand sa se faca curatenie astfel incat activitatea dumneavoastra sa nu fie perturbata de agentii nostri de curatenie.

Nu trebuie decat sa ne contactati si o persoana din conducerea firmei noastre va veni in cel mai scurt timp pentru a viziona locatia si a va face o oferta.

Firma noastra poate incheia cu dumneavoastra contracte si angajamente pe care le va respecta cu strictete si multa seriozitate.

Externalizand unei firme de curatenie tot ce este legat de aceste servicii veti fi siguri ca spatiile in care locuiti sau va desfasurati activitatea vor arata impecabil si asta va va scuti in totalitate de grija menajului de zi cu zi.